En passe mengde Martin Bergesen
Knaus.jpg

Portretter

 Karl Ove Knausgård  Tross jetlag holdt han ut å ha meg hengende i hælene i nærmere 24 timer, uten å klage en eneste gang. Så får det heller være at man bare får plass til en brøkdel av råmaterialet i selve saken. (Dagbladet Magasinet)

Karl Ove Knausgård

Tross jetlag holdt han ut å ha meg hengende i hælene i nærmere 24 timer, uten å klage en eneste gang. Så får det heller være at man bare får plass til en brøkdel av råmaterialet i selve saken. (Dagbladet Magasinet)

 Bjørn Hellfuck  Strengt tatt en reportasje, men først og fremst et portrett av en ganske sliten rocker. (Dagbladet FREDAG)

Bjørn Hellfuck

Strengt tatt en reportasje, men først og fremst et portrett av en ganske sliten rocker. (Dagbladet FREDAG)

 Christer Falck  Siste forsida vår. Da det var på tide å legge inn årene, trengte vi et portrett som kunne speile de ulike bitene av hva FREDAG hadde vært gjennom årene. Christer Falck var den mannen. (Dagbladet FREDAG)

Christer Falck

Siste forsida vår. Da det var på tide å legge inn årene, trengte vi et portrett som kunne speile de ulike bitene av hva FREDAG hadde vært gjennom årene. Christer Falck var den mannen. (Dagbladet FREDAG)

 Calle Hellevang-Larsen  Calle Hellevang kjente på tvilen rundt det å bo utenfor bykjernen. (Dagbladet FREDAG 4.11 2011)

Calle Hellevang-Larsen

Calle Hellevang kjente på tvilen rundt det å bo utenfor bykjernen. (Dagbladet FREDAG 4.11 2011)

 Dreamon  Få lager bedre pop-rap i Norge enn Dreamon. Derfor var han portrettet i det aller siste "Trua på"-nummeret til FREDAG noensinne. (Dagbladet FREDAG)

Dreamon

Få lager bedre pop-rap i Norge enn Dreamon. Derfor var han portrettet i det aller siste "Trua på"-nummeret til FREDAG noensinne. (Dagbladet FREDAG)