En passe mengde Martin Bergesen
Ord for Comoyo Filter

Ordremsa

Tydeligvis den årlige oppdateringen

Som en nyhetsside for alt Martin Bergesen-relatert må Utvan.net sies å ha vært en fiasko hittil. Nyttårsforsettet er brukt opp på det sedvanlige treningsløftet, så antagelig vil fiaskoen vedvare i 2014. Drømmen om en varm og personlig blogg, jevnlig oppdatert med matoppskrifter og festbilder, forblir en drøm.

Men åkei, nå er jeg her. Hva sier du, stråmann? Du spør hva jeg har gjort i det siste?

Vakkert illustrert av Lisa Aisato!

I sommer jobba jeg hardt med en artikkel om hva fremtiden bringer (dessverre bak betalingsvegg) for Dagbladet Magasinet som endte på 58.000 tegn etter redigering og dukka opp nå i desember.

Et lite drømmeprosjekt splitta opp i 39 små og store saker som blant annet ga meg en unnskyldning til å besøke trivelige Bertolt Meyer i Zürich (mannen med verdens mest avanserte robothånd) og telefonintervjue den særdeles inspirerende Dickson Despommier om vertikale bondegårder.

Høsten gikk med til å være gjestebooker for I Kveld Med Ylvis. En av de morsomste tingene jeg har blitt spurt om å jobbe med, på et kontor fullt av kolleger som gjorde at man gleda seg til å gå på jobb hver dag (lunsjen var også god).

Meg og tilfeldig utvalgt rev.

 

Utvalgte supergjester: Donkeyboy som lurte Bård til å spise eldrepølse og Charter-Svein som nesten gikk i bakken av å prøve virtual reality.

Nå om dagen er jeg engasjert fulltid i noen måneder hos tv- og filmbloggen Filter, hvor jeg pumper ut mer eller mindre nerdete filmstoff til fingrene blør. For å dempe blodtapet er vi på utkikk etter skribenter. Om du av en eller annen grunn kommer over disse ordene, send oss en mail på post ætt filtermagasin dått com, da vel!

Litt web-tv blir det også tid til - jeg og konemor har slått oss sammen med flinkeflinkis Lars-Petter Iversen og funnet et sted og en fyr som begge er perfekte for en gladknotete tv-serie.

Vi lager piloten nå.

Å, og jeg forsøker fortsatt å holde ambisjonen om å være spilljournalist ved like. Dermed har jeg skrevet om det interaktive teateret The Drowned Man for PressFire.no - det var nesten som å rusle rundt i et spill. En rimelig lykkelig seanse, altså.

Martin BergesenComment