"Bra til å være norsk?" Nå er jeg kanskje ikke spesielt vennlig innstilt ovenfor virtuelle utgaver av museer generelt, men Rockheims forsøk på digitalisering var uansett et særdeles sørpete eksempel. Jeg var ikke den eneste som følte det sånn, og den virtuelle utgaven ble senere kansellert. (Dagbladet FREDAG)

"Bra til å være norsk?"

Nå er jeg kanskje ikke spesielt vennlig innstilt ovenfor virtuelle utgaver av museer generelt, men Rockheims forsøk på digitalisering var uansett et særdeles sørpete eksempel. Jeg var ikke den eneste som følte det sånn, og den virtuelle utgaven ble senere kansellert. (Dagbladet FREDAG)

"Ti år fra nå er vi alle roboter" Det var den siste utgaven av Dagbladet FREDAG noensinne, og jeg og Snorre Bryne forsøkte å finne ut hva som kunne være en verdig avslutning på Tekno- og Spill-spaltene vi hadde drevet de siste årene. Vi endte med å omfavne et par klisjéspørsmål og sende dem til noen utvalgte tekno- og spillfolk vi liker godt. (Dagbladet FREDAG)

"Ti år fra nå er vi alle roboter"

Det var den siste utgaven av Dagbladet FREDAG noensinne, og jeg og Snorre Bryne forsøkte å finne ut hva som kunne være en verdig avslutning på Tekno- og Spill-spaltene vi hadde drevet de siste årene. Vi endte med å omfavne et par klisjéspørsmål og sende dem til noen utvalgte tekno- og spillfolk vi liker godt. (Dagbladet FREDAG)

"Er gresset grønnere?" Litt sånn som enkelte forbanner seg ovar at "nå har likestillinga gått for langt" kan jeg gjerne finne på å spytte noen tverre ord om at "nå har spesialeffektene gått for langt". Kanskje er jeg anakronistisk, men er det ikke litt teit å modellere individuelle gresstrå på en datamaskin når du heller kunne filma på en grønn eng? (Dagbladet FREDAG)

"Er gresset grønnere?"

Litt sånn som enkelte forbanner seg ovar at "nå har likestillinga gått for langt" kan jeg gjerne finne på å spytte noen tverre ord om at "nå har spesialeffektene gått for langt". Kanskje er jeg anakronistisk, men er det ikke litt teit å modellere individuelle gresstrå på en datamaskin når du heller kunne filma på en grønn eng? (Dagbladet FREDAG)

"Kjøttsøk" Stakkars kattunge. Og (muligens?) stakkars folk. (Dagbladet FREDAG)

"Kjøttsøk"

Stakkars kattunge. Og (muligens?) stakkars folk. (Dagbladet FREDAG)

"Råtne epler" Et halvt år senere kjøpte jeg iPhone. (Dagbladet FREDAG)

"Råtne epler"

Et halvt år senere kjøpte jeg iPhone. (Dagbladet FREDAG)

"Lekelyd" Musikkappene som lar deg spille selv, men innenfor rammer satt av artisten. Björk som gir ut et helt album i appformat. Fremtiden eller bare nok en CD-ROM-hype? (Dagbladet FREDAG 26. august 2011)

"Lekelyd"

Musikkappene som lar deg spille selv, men innenfor rammer satt av artisten. Björk som gir ut et helt album i appformat. Fremtiden eller bare nok en CD-ROM-hype? (Dagbladet FREDAG 26. august 2011)

"Først tok de Hitler" Ikke den første og ikke den siste copyright-krigen på nettet. Hvorfor skjønner ikke rettighetshaverne seg på gratis markedsføring? Hørte forøvrig nylig at Bruno Ganz ennå ikke har sett hverken filmen eller parodiene. (Dagbladet FREDAG)

"Først tok de Hitler"

Ikke den første og ikke den siste copyright-krigen på nettet. Hvorfor skjønner ikke rettighetshaverne seg på gratis markedsføring? Hørte forøvrig nylig at Bruno Ganz ennå ikke har sett hverken filmen eller parodiene. (Dagbladet FREDAG)