Egenprodusert

"Spillhjerte" Denne spillserien har jeg laget to sesonger av for DBTV og PressFire nå. Folk som Ole Gunnar Solskjær, Donkeyboy-brødrene, Kjetil Jansrud, Christer Falck, Jaa9 & OnklP, Viktoria Winge, Erik Solbakken & Hasse Hope, Datarock-Fredrik, Kvelertak-Erlend og Isac Elliot frem favorittspillene sine og forteller om alt fra spillminner i barndommen til hva de får ut av spillingen i dag. (DBTV/PressFire.no)

"Spillhjerte"

Denne spillserien har jeg laget to sesonger av for DBTV og PressFire nå. Folk som Ole Gunnar Solskjær, Donkeyboy-brødrene, Kjetil Jansrud, Christer Falck, Jaa9 & OnklP, Viktoria Winge, Erik Solbakken & Hasse Hope, Datarock-Fredrik, Kvelertak-Erlend og Isac Elliot frem favorittspillene sine og forteller om alt fra spillminner i barndommen til hva de får ut av spillingen i dag. (DBTV/PressFire.no)

"Michael Phelps - Push The Limit" Det verste svømmespillet noensinne ble den beste videoanmeldelsen vi har gjort hittil. (PressFire.no)

"Michael Phelps - Push The Limit"

Det verste svømmespillet noensinne ble den beste videoanmeldelsen vi har gjort hittil. (PressFire.no)

"Joakim vil lage spill" En kort dokumentar om Joakim (20) som er deltager i NM i Gameplay. (PressFire.no/Dagbladet FREDAG)

"Joakim vil lage spill"

En kort dokumentar om Joakim (20) som er deltager i NM i Gameplay. (PressFire.no/Dagbladet FREDAG)

"- Å herregud!" Jarle Hrafn Grindhaug i PressFire hadde en idé om å la et knippe Dagbladet-folk tester virtual reality-brillene Oculus Rift. Uten sidestykke den mest populære videoen vår til nå. (PressFire.no)

"- Å herregud!"

Jarle Hrafn Grindhaug i PressFire hadde en idé om å la et knippe Dagbladet-folk tester virtual reality-brillene Oculus Rift. Uten sidestykke den mest populære videoen vår til nå. (PressFire.no)

Fjernsynsjobbing

"I Kveld Med Ylvis"

Å jobbe som gjestebooker for tredjesesongen av Norges morsomste talkshow og legge opp planen for studiointervjuene var til tider småhysterisk. Her er noen av høydepunktene fra de gjestene jeg hadde ansvar for. (Concorde TV/TVNorge)